Zece ganduri pe care sa ti-le spui cand ai inima franta

Publicat cu

pe

Cu totii am trecut prin asta, unii mai usor, altii mai greu, cert este ca niciodata nu strica niste sfaturi in plus care-ti pot ridica putin moralul.

Tot ce simti acum este durere pentru ca tot ceea ce ai simtit pana a ajunge in punctul acesta a fost real. Si chiar daca s-a sfarsit, a insemnat mult pentru tine pentru ca nu a fost doar ceva fizic. Ai actionat in baza celor mai simple si frumoase sentimente, acelea de a iubi o alta persoana. Ca oameni suntem programati sa iubim si sa ne atasam de alti oameni. Peste o inima franta nu se trece de azi pe maine.

Poate ca este mai usor sa treci prin viata fara sa iubesti, cu siguranta ca este mai lipsit de pericole si fara dureri. Este mai putin complicat asa. Dar si mai lipsit de viata. Ar fi doar un mare gol.

Sa ramai intr-o relatie fara viitor este mai usor decat sa iesi dintr-una in care iti dai seama singura ca nu are un viitor. Inseamna si sa iti dai ocazia de a intalni pe cineva care sa fie mult mai potrivit pentru tine.

Cu cat dragostea este mai mare, cu atat durerea este mai mare. Daca acum te simti mizerabil si nu esti in stare sa faci nimic, gandeste-te ca ai trait niste sentimente atat de profunde incat putini oameni ajung sa le traiasca. Bucura-te pentru asta, nu te intrista. Aminteste-ti ca esti capabila de sentimente foarte profunde.

Simti cum usor, usor, se strecoara golul, acel spatiu din sufletul tau care te face sa nu mai simti nimic. Nu-l lasa sa te cucereasca. Nu-ti ridica un scut protector pe care altadata nu-l vei mai putea da jos. Fara putin risc si fara un stop de vulnerabilitate nu te vei mai indragosti niciodata.

Agonia va trece. Nu va dura pentru totdeauana. Incet, incet o sa te simti tot mai plina de viata si cu mai multa energie. O sa vezi, vei ajunge sa te simti mai bine decat inainte pentru ca acum esti mai experiemntata si mai inteleapta.

Sa ajungi cu inima franta sperie pe oricine. Sa fii parasita sperie pe oricine. Sa fii respins dupa ce ai oferit totul sperie pe oricine! Dar nimic nu sperie mai mult decat gandul ca nu ai intalnit niciodata in viata ta dragostea adevarata. Asta nu ti-o poate lua nimeni.

Daca fortezi dragostea sa ramana aprinsa intr-o relatie atunci aceea nu mai este dragoste. Dragostea este un foc viu care arde, nu-l poti tine doar din scantei. Sa te agati cu disperare de o dragoste care nu mai arde este mult mai nociv decat sa realizezi ca dragostea ta e in alta parte acum.

O inima franta te va conduce implacabil catre ganduri si sentimente pe care altfel nu ai avea cum sa le traiesti. Orice experienta te face sa fii mai inteleapta si te ajuta sa intelegi mai bine lumea din jurul tau. Este nevoie de timp pentru a intelege astfel de lururi. Despre oricate iubiri ai citi in romane sau ai vedea in filme, nu cantaresc cat una adevarata.

Fii optimista! Cu cat te simti mai ranita acum, cu cat te doare mai mult acum, cu atat mai mult vei stii sa pretuiesti urmatoarea persoana importanta din viata ta. Tot ceea ce te doar acum te va face in viitor sa fii mai puternica si sa poti oferi mai mult.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Most Popular

Exit mobile version