Intra in contact cu noi

BLOG

Schimbarea pe care o face Facebook iti va placea! LIKE!

Publicat cu

pe

Dupa cateva luni de teste Facebook va implementa pentru toti utilizatorii reţelei de socializare opţiunile pentru butonul de LIKE care dau posibilitatea exprimării a mai multe trăiri. Spre exemplu în loc să dai Like vei avea cinci noi butoane emoticoane.

Potrivit Bloomberg, noul Facebook Reactions va include emoticonurile „Love”, „Sad”, „Angry”, „Happy” şi „Wow”. Încă o reacţie care a fost testată pe unele pieţe este „Yay”, dar se pare că nu va fi lansată, întrucât Facebook spune că simbolul „nu a fost înţeles de toată lumea”.

Chris Cox a condus echipa care a ajutat la crearea şi testarea noilor butoane Facebook Reactions, cu sprijin din partea CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg. „În interiorul companiei, au existat discuţii cu privire la modul în care poate fi adăugată opţiunea, fără ca fiecare postare să pară aglomerată cu lucruri pe care să dai click. Cu cât este mai simplu de utilizat, cu atât oamenii vor folosi mai mult”.

zuckerberg

Zuckerberg a avut o soluţie: să fie adăugat butonul de „Like” sub fiecare post, dar dacă cineva de pe smartphone apasă mai lung pe acel buton, celelelate opţiuni să apără instant. Echipa Cox s-a ocupat de asta şi a adăugat animaţii pentru a clarifica înţelesul acestora, emoji-urile galbene fiind capabile să sară şi să schimbe expresii.

Sursa: Rador

BLOG

Poveste de dragoste emotionanta! Asistent medical se „casatoreste” cu fetita bolnava de leucemie

Publicat cu

pe

Micuta Abby, are doar patru ani, si se afla in Centrul Medical Albany din New York, pentru un tratament impotriva leucemiei. Atunci cand vorbea mama fetei, asistentul Matt Hickling a constatat ca fetita avea o singura dorinta, aceea de a se casatori cu cel care avea grija de ea in fiecare zi. Incantat, Matt a fost de acord cu ceremonia de casatorie care a avut loc cu ajutorul personalului spitalului.

ZSx

„Casatoria” a fost ca la carte cu flori, rochie alba si chiar verighete. Matt folosit deja un tricou imprimat cu papion. Abby a fost foarte fericita.

Videoclipul postat in ultima zi din 2016 pe Youtube a avut mai mult de 200.000 de vizualizari.

https://www.youtube.com/watch?v=nCxNYAR35m4

Continua sa citesti

Most Popular

Copyright © 2023 LikeNews