Șapte branduri de lux pentru femeile cu o mărime în plus

Publicat cu

pe

Oferta fashion pentru doamnele si domnisoarele cu o marime in plus este destul de subtire, daca luam in considerare ca majoritatea caselor de moda ofera tinute pentru ceea ce ei numesc ”femeia medie” la dimensiunile 90 – 60 – 90.

Insa exista cateva branduri mai putin cunscute dar foarte apreciate in lume. Mai jos gasiti cateva nume care produc haine pentru femeile cu o marime in plus, dar si stil si eleganta.

  1. Lala Belle

Lala Belle este o casa de moda creata initial in Australia de o domnisoara de doar 24 de ani, numita Charina Warne. Scopul Charinei Warne a fost de bun inceput conceperea de haine care sa se potriveasca pe trupul femeii, indiferent de dimensiunile acesteia. Si indiferent de marimea notata pe eticheta, hainele Lala Belle nu se feresc sa fie sexy, atractive sau elegante.

  1. Of Whonder

Hainele gandite de casa de moda Of Whonder nu vor sa epateze, nu sunt stralucitoare si nici nu exagereaza prin croiala. Insa reusesc cu succes sa se potriveasca in orice garderoba si ofere stil, indiferent de gusturi. Brandul apartine designerului Carmencita Whonder si a pornit de la nemultumirea ca nu putea gasi haine potrivite pentru ea in timp ce incerca sa pastreze o cariera in plina inflorire.

  1. Igigi

Casa de moda Igigi a fost denumita dupa o serie de zei antici si fondata in San Francisco. Igigi concepe haine pentru femeile cu o marime in plus si ofera tota gama necesara, de la haine de zi pana la tinute pentru birou si chiar rochii de mireasa.

  1. MYNT 1792

MYNT 1792 se adreseaza femeilor mai plinute insa cu inclinatii catre stilul anilor 1970 sau retro. Casa de moda colaboreaza constant cu bloggeri de moda specializati in creatiile vestimentare dedicate doamnelor si domnisoarelor cu marimi ceva mai generoase. Cea mai recenta colectie a lor se numeste Blogger Jacket collection.

  1. Edith Dohmen

Creatiile Edith Dohmen se adreseaza femeilor care vor sa fie elegante, chic si frumoase, indiferent de forma corpului. Cele mai multe haine sunt foarte feminine, urmarind linia corpului si oferind culori in trendurile internationale. Un specific al acestei case de moda este faptul ca cele mai multe haine sunt pentru femeile cu marimi intermediare, nu neaparat prea mari.

  1. Kiyonna

Kiyonna este produsul unui student american care a avut ideea de a realiza haine pentru femeile cu dimensiuni ceva mai generoase, oferind creatii pentru toate nevoie. Asta inseamna si costume de baie, si rochii de mireasa, si fuste scurte sexy, si tinute pentru iesit seara in club, adica o intreaga garderoba pentru ca doamnele si domnisoarele sa se simta bine in orice moment al zilei.

  1. Cabiria

Fondata de creatoarea de costume pe Broadway, Eden Miller, casa de moda Cabiria isi propune sa captureze frumusetea corpului uman in toate dimensiunile si sa se mandreasca cu asta. Pentru Eden Miller o femeie cu dimensiuni mai mari decat media poate fi la fel de sexy si atragatoare ca oricine. Un bust mai generos sau talie mai lata nu inseamna ca nu pot fi puse in evidenta sau nu pot fi acoperite de materiale lejere si inflorate.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

Most Popular

Exit mobile version