Nu e usor sa fii frumoasa! Iata dezavantajele FRUMUSETII!

Publicat cu

pe

In ziua de azi visul de a fi faimoasa este mult mai aproape de orice tanara, mai ales prin minunile tehnologice pe care le avem la dispozitie. Dar cum se impaca faima cu frumusetea? Modelul Victoria’s Secret, Lyndsey Scott, a vorbit cu foarte multa sinceritate despre aspectele pozitive si cele negative ale frumusetii, aceasta sustinand ca a facut parte atat din categoria femeilor frumoase, cat si din cea opusa.

„Avantajele frumusetii: oamenii imi ofera mult mai multe cadouri si gratuitati, strainii imi vorbesc mult mai des, mult mai multe persoane ma asculta si rad la glumele mele si am foarte multi pretendenti… doar lucruri minunate. Pe de alta parte sunt jignita in public, unele femei sunt foarte rautacioase cu mine si multi oameni nu ma cred ca am studii superioare in cibernetica si ca programez aplicatii iOS, de exemplu. Cateodata toate aceste lucruri ma fac foarte, foarte nervoasa. Cateodata simt ca trebuie sa dovedesc cu foarte multe argumente ca nu sunt prostuta”, a declarat modelul.

Scott, care se descrie ca fiind „model, actrita si dezvoltatoare de aplicatii web” a pasit pe catwalk-ul unora dintre cele mai cunoscute branduri, printre care Prada, Louis Vuitton, Givenchy, Erdem, Diane von Furstenberg, Fendi si Gucci.

sursa: one

Most Popular

Exit mobile version