Noul trend: Consilier social media pentru nunti

Publicat cu

pe

O noua moda in segmentul organizarii de nunti prinde contur in lume. Este vorba despre angajarea unui consilier care sa se ocupe strict de promovarea evenimentului pe retelele de socializare.

Spre exemplu, lantul de hoteluri W Hotels ofera tuturor cuplurilor care decid sa se casatoreasca si folosesc spatiile lor un consilier social media. Pachetul include conturi si mesaje promotionale pe cele mai populare retele de socializare, pentru pretul de 3000 de dolari.

”A venit timpul sa spunem adio fotografiilor selfie cu mirii si sa spunem bine ai venit unui consilier social media profesionist”, au transmis reprezentantii W Hotels.

Referitor la acest nou trend, parerile sunt impartite. Pe de o parte, unele persoane cred ca mirii pur si simplu nu au timp sa se ocupe de toate conturile social media si sa posteze mesaje in timp real de la eveniment. In plus, sunt invitati care nu pot ajunge la nunta dar care astfel se simt aproape de miri.

Pe de alta parte, exista voci care spun ca se merge prea departe cu narcisismul si legatura constanta la internet, in detrimentul trairii clipei in viata reala.

Most Popular

Exit mobile version