SANATATE

Metoda simpla pentru tratarea sinuzitei!

Publicat cu

pe

Sinuzita este o boala a cavitatilor sinusurilor sau a scobiturii de la nivelul oaselor din jurul nasului fiind cauzata de diferiti factori. In acest articol va voi explica o metoda simpla, economica si naturala pentru a trata sinuzita si simptomele acesteia: mucus, congestie, senzatie de greutate in fata, dureri in diferite regiuni ale capului,tuse si oboseala. Iti voi explica, de asemenea, ce tip de alimente provoaca mai mult mucus, si cateva sfaturi pentru a urma acest tratament naturist.


Pentru a trata sinuzita putem folosi acest remediu simplu, economic si eficient. Avem nevoie de:
un recipipenr nazal ceramic sau din plastic: acesta este un instrument similar cu un ulcior, care permite spalaturi nazale si curatarea cailor respiratorii. Aceasta se poate gasi in magazine sau se poate face si acasa. Este o unealta mult mai sanatoasa si mai putin agresiva cu mucusul decat seringile, care introduc apa cu o presiune prea mare.


Apa de mare se amesteca cu apa naturala, dupa cum urmeaza: doua treimi de apa marina si o treime de apa naturala. Cutia de apa de mare se cumpara din magazine naturiste si unele supermarket-uri. Daca nu gasesti amesteca 1 litru de apa naturala, cu trei linguri de sare de mare, pana cand se dizolva complet.

Cum se face?

Pentru a curata narile cu aceasta tehnica trebuie sa urmati acesti pasi:

Pune lichidul in ulcior si varsa pe nara. Este esential sa faci aceasta tehnica cu gura deschisa, ca sa poti respira pe gura. Deci, vei apleca corpul in fata. Introduce ulciorul prin nara stanga, relaxeaza-te, si lasa sa intre apa, si apoi vei vedea cum iese lichidul prin nara dreapta.

Cand s-a terminat lichidul sufla cu atentie nasul, expirand usor pentru a elimina resturile de mucus si toxine.
Repetam ​​tehnica cu nara dreapta.
Beneficii
Daca facem aceasta tehnica in fiecare zi vom obtine urmatoarele avantaje:

– Imbunatateste respiratia, in general
– Se elimina mucusul acumulat in sinusuri, precum bacteriile si toxinele
– Ajuta la curatarea si decongestionarea canalelor care se conecteaza cu urechile, ochii si nasul
– Terminatiile nervoase active ale creierului sunt si ele legate de sinusuri
– Amelioreaza migrena
– Imbunatateste concentrarea
– Previne insomnia
– Acesta ofera un sentiment de bunastare si relaxare.
– Reduce sforaitul

Alimentele care provoaca mucus

La fel de important ca si curatare nazala este sa aviti orice produce mucus, iata care sunt principalele alimente care produc mucus:

Lapte si produse lactate, in special provenind de la vaca. Putem sa le inlocuim cu lapte de capra, oaie sau alte animale, sau bauturi vegetale (de exemplu ovaz, orez sau migdale).

Faina rafinate, in special cele gasite in paine, produse de patiserie si prajituri. Limiteaza cat mai mult posibil si inlocuieste painea normala cu paine cu dextrinat (similar cu painea prajita) sau biscuiti de orez.

Alte sfaturi

Putem finaliza acest tratament pentru a fi mai eficient, cu aceste doua remedii vechi:

Infuziile de urzica: curata si elimina flegma.
Usturoi crud: are o actiune mucolitic, care elimina mucusul. A se consuma o capatana de usturoi pe zi, inclusiv in mancarea sau, de asemenea, in capsule, daca aveti probleme cu digestia.
Exista, de asemenea un remediu vechi, care vine din cultura americana. Este numit expunerea contra luminii in ureche sau lumanari Hopi, si sunt conuri realizate manual din ceara de albine, ierburi si alte extracte medicinale, care functioneaza printr-o metoda simple si eficienta. In ciuda faptul ca este un pic de munca ele ajuta la eliminarea depunerilor de ceara si a toxinelor din ureche, si, in mod indirect, curata si descongestioneaza toate conductele din capul nostru. Acestea se pot gasi in unele farmacii si magazine de sanatate naturista. Nu se utilizeaza in caz de perforare a timpanului, alergii sau probleme de piele ale urechii exterioare, ori in caz de infectii ale urechii sau otita.

Pagini: 1 2

Most Popular

Exit mobile version