Back to top

Metoda simpla pentru tratarea sinuzitei!

Metoda simpla pentru tratarea sinuzitei!
.

Pentru a curata narile cu aceasta tehnica trebuie sa urmati acesti pasi:

Pune lichidul in ulcior si varsa pe nara. Este esential sa faci aceasta tehnica cu gura deschisa, ca sa poti respira pe gura. Deci, vei apleca corpul in fata. Introduce ulciorul prin nara stanga, relaxeaza-te, si lasa sa intre apa, si apoi vei vedea cum iese lichidul prin nara dreapta.

Cand s-a terminat lichidul sufla cu atentie nasul, expirand usor pentru a elimina resturile de mucus si toxine.
Repetam ​​tehnica cu nara dreapta.4
Beneficii
Daca facem aceasta tehnica in fiecare zi vom obtine urmatoarele avantaje:

– Imbunatateste respiratia, in general
– Se elimina mucusul acumulat in sinusuri, precum bacteriile si toxinele
– Ajuta la curatarea si decongestionarea canalelor care se conecteaza cu urechile, ochii si nasul
– Terminatiile nervoase active ale creierului sunt si ele legate de sinusuri
– Amelioreaza migrena
– Imbunatateste concentrarea
– Previne insomnia
– Acesta ofera un sentiment de bunastare si relaxare.
– Reduce sforaitul

Alimentele care provoaca mucus

La fel de important ca si curatare nazala este sa aviti orice produce mucus, iata care sunt principalele alimente care produc mucus:

Lapte si produse lactate, in special provenind de la vaca. Putem sa le inlocuim cu lapte de capra, oaie sau alte animale, sau bauturi vegetale (de exemplu ovaz, orez sau migdale).

Faina rafinate, in special cele gasite in paine, produse de patiserie si prajituri. Limiteaza cat mai mult posibil si inlocuieste painea normala cu paine cu dextrinat (similar cu painea prajita) sau biscuiti de orez.

5Alte sfaturi

Putem finaliza acest tratament pentru a fi mai eficient, cu aceste doua remedii vechi:

Infuziile de urzica: curata si elimina flegma.
Usturoi crud: are o actiune mucolitic, care elimina mucusul. A se consuma o capatana de usturoi pe zi, inclusiv in mancarea sau, de asemenea, in capsule, daca aveti probleme cu digestia.
Exista, de asemenea un remediu vechi, care vine din cultura americana. Este numit expunerea contra luminii in ureche sau lumanari Hopi, si sunt conuri realizate manual din ceara de albine, ierburi si alte extracte medicinale, care functioneaza printr-o metoda simple si eficienta. In ciuda faptul ca este un pic de munca ele ajuta la eliminarea depunerilor de ceara si a toxinelor din ureche, si, in mod indirect, curata si descongestioneaza toate conductele din capul nostru. Acestea se pot gasi in unele farmacii si magazine de sanatate naturista. Nu se utilizeaza in caz de perforare a timpanului, alergii sau probleme de piele ale urechii exterioare, ori in caz de infectii ale urechii sau otita.

.