FASHION

FOTO Ea este cel mai tanar supermodel din lume

Publicat cu

pe

O fetita de numai opt anisori a fost declarata de o revista de specialitate ”cea mai frumoasa fata din lume”, iar de curand a devenit cel mai tanar supermodel din lume.

Nascuta in Moscova, in anul 2005, Kristina Pimenova si-a castigat deja renumele in lumea modei, fiind considerata, la numai opt ani, cel mai tanar supermodel, conturile sale de pe Facebook sau Instagram fiind urmarite de milioane de oameni.

Kristina Pimenova a prezentat deja colectii apartinand unor case de moda precum Armani, Benetton, Fendi sau Roberto Cavalli, a aparut pe coperta revistei Vogue Bambini, iar pagina sa de Facebook are peste 2 milioane de like-uri.

Mama sa, Glikeriya Shirokova, un fost fotomodel rus, este cea care manageriaza cele doua pagini de pe retelele de socializare si, potrivit sursei citate, nu de putine ori a fost acuzata ca isi exploateaza copilul sau ca fotografiile publicate cu Kristina sunt de „natura sexuala”.

Multe dintre comentariile aparute la fotografiile postate fac referire la „picioarele lungi” ale fetitei sau la alte parti ale corpului si chiar au existat cereri in casatorie, desi fata va implini noua ani abia la sfarsitul acestui an.

“Parintii ca tine sunt motivul pentru care fetele au probleme atunci cand cresc mari… de asemenea sunt atat de multi oameni care se uita la aceste fotografii din motive sexuale”, este unul dintre comentariile aparute pe contul fetei.

Pagini: 1 2 3 4 5

Most Popular

Exit mobile version