Intra in contact cu noi

BOGATI

Cum va arata campania de primavara 2014 a lui Salvatore Ferragamo

Publicat cu

pe

Brandul de lux Salvatore Ferragamo, de origine din Florenta (Italia) are o noua campanie de imagine plina de culori pentru primavara 2014, gata sa scoata din joc orice bluza de iarna. Campania a fost fotografiata si filmata de doua legende ale modei Mert Alas si Marcus Piggott.

1

Directorul de creatie a brandului Massimiliano Giornetti a ales ca imagine a brandului pentru sezonul care urmeaza pe modelul canadian Daria Werbowy, si, pe americanul de 24 de ani Sean O’Pry.

2

Frumoasa pereche (modelul canadian Daria Werbowy este, de asemenea, imaginea marcilor Céline si Maiyet) a fost fotografiata in lumina calda dupa-amiaza sub soarele Californiei, iar imaginile calde se joaca in blocuri solide de culori stralucitoare si linii geometrice, toate inspirate de opera arhitectului mexican Miguel Angel Aragonés.

3

Coafurile modelelor au fost ingirijite de Garren DeFazio in timp ce make-up-ul a fost realizat de Yadim, care a creat recent si look-ul primavara-vara 2014 in campania realizata de Rihanna pentru Balmain.4

 

Most Popular

Copyright © 2023 LikeNews