ACCESORII

Ce ceasuri poarta starurile de la Hollywood

Publicat cu

pe

Marii producatori de ceasuri de lux se incghesuie cu propuneri de zeci de milioane de dolari pentru a convinge vedetele de la Hollywood sa le poarte ceasurile pe covorul rosu.

Charlize Theron, spre exemplu, este este una dintre cele mai cautate actrite din acest punct de vedere. In 2005 ea a primit 3 milioane de dolari pentru a purta ceasuri din colectia Raymond Weil’s Shine. Apoi, in 2008 Chalize a fost data in judecata pentru suma de 20 de milioane de dolari dupa ce a fost fotografiata purtand un ceas marca Dior. Suma primita de la Dior a acoperit apoi pierderile.

Regizorul James Cameron, celebru pentru Avatar sau Titanic, are contract cu Rolex. Apoi, actorii Clive Owen si Diane Kruger poarta numai ceasuri Jaeger-LeCoultre. Leonardo DiCaprio si jucatoarea de tenis Maria Sharapova au contract pentru a purta in exclusivitate ceasuri TAG Heuer.

Actorul Ryan Seacrest poarta intotdeauna in emisiunea American Idol un ceas Captain Winsor Chronograph de la Zenith. Nu in ultimul rand, Daniel Craig si agentul 007 poarta la mana ceasuri Omega.

Most Popular

Exit mobile version