Intra in contact cu noi

CELEBRITATI

Cati ani crezi ca are acest maestru Yoga? La 41 de ani a fost paralizat de la brau in jos iar acum arata asa!

Publicat cu

pe

Kazım Gurbuz este un maestru yoga care a surprins intreaga lume cu aspectul sau complet diferit pentru varsta pe care o are. Kazim, pare sa aiba maxim 50 de ani, dar de fapt are 95 de ani.yogas

yooog

 

El explica, totusi, ca nu a avut intotdeauna sanatatea de la varsta de 95 de ani, a dus-o si mai rau…. La 41 de ani, turcul ajuns celebru si-a rupt spatele si a fost paralizat de la brau in jos. Medicii i-au spus ca nu va mai putea sa mearga niciodata, si uite asa a inceput tratamentele.

yogaa

Dupa mult efort, la numai cateva luni dupa ce a inceput recuperarea, Kazim a reusit sa-si coordoneze fiecare miscare.

 

Astazi, in afara de yoga, Kazim merge si face schi in timpul iernii. De asemenea, el spune ca puterea mintii l-a ajutat sa ramana tanar. Sustine ca, daca vom folosi creierul in mod corespunzator, el ne poate regenera muschii si sistemul nervos.

Iubita lui Kazim intregeste povestea sa si il lauda afirmand ca e capabil sa aiba intre trei si cinci orgasme in fiecare zi.

 

Divulgação

Divulgação

 

CELEBRITATI

Pandemia de Coronavirus a atins cote alarmante! Două milioane și jumătate de cazuri de infectare

Cazurile de coronavirus la nivel mondial au atins pragul de 2.5 milioane. Cea mai afectată țară din …

Publicat cu

pe

Cazurile de coronavirus la nivel mondial au atins pragul de 2.5 milioane. Cea mai afectată țară din lume rămâne Statele Unite ale Americii, cu aproape 800.000 de cazuri total de infectare. 

Pe lângă cele două milioane și jumătate de cazuri total, statisticile arată și 171.504 de decese la nivel mondial. Primele trei locuri sunt ocupate de Statele Unite, Spania și Italia cu 792.938, 204.178, respectiv 181.228 de cazuri de infectare. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 73.928 de noi cazuri la nivel mondial, majoritatea dintre acestea fiind în SUA.

Continua sa citesti

CELEBRITATI

Viata secreta a lui Andrea Bocelli! Lucruri nestiute intr-un interviu senzational!

Publicat cu

pe

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei „Oggi”, Andrea Bocelli vorbeşte despre cariera sa şi frumoasa sa familie, dar şi despre întâlnirile cu importanţi lideri ai lumii.

„Cred că am meritat ceea ce am obţinut”, a declarat Bocelli. „Poate că par detaşat. Mama mea îmi spunea când eram tânăr: tu nu vei reuşi niciodată nimic pentru că nu eşti ambiţios. Greşea doar în parte: am muncit din greu, dar cu siguranţă nu pentru succes, am făcut-o din dragoste pentru muzică. Dar fără o bună doză de detaşare, nu poţi face această meserie toată viaţa”,  mai susţine tenorul.

 

andrea_bocelli
Bocelli adaugă, apoi:  „Încerc întotdeauna să fiu eu însumi, dar ca toată lumea sunt plin de fragilităţi, de nesiguranţă… Imaginea mea publică mă descrie drept un „sfânt”,  dar sunt orice numai sfânt nu sunt.

 

aser

 

Eu sunt un bărbat fără virtuţi, care caută virtuţile cu toată puterea sa, care sunt însă prea puţine şi mă chinui pentru propria incapacitate de a fi ceea ce aş vrea să fiu. Aspir la sanctitate, chiar dacă nu voi ajunge niciodată… Dacă m-ar canoniza vreodată, ar fi cu siguranţă o greşeală a Bisericii Catolice…”, a continuat artistul italian.

 

dr
În interviu vorbeşte şi despre soţia sa, Veronica: „A fost dragoste la prima vedere, iar pasiunea noastră a rămas întotdeauna vie, identică cu cea de la început. Vă dezvălui un secret: eu, în fiecare dimineaţă, mă trezesc cu poeziile pe care Andrea mi le scrie în timpul nopţii”.

 

bocelli-berti-
Despre fiii Amos, Matteo şi Virginia, cântăreţul spune: „Copiii mei sunt, cu siguranţă, ce am mai scump pe lume. Sunt scopul meu în viaţă. Sunt cei mai importanţi pentru mine”.

dfg
Bocelli aminteşte despre lieri politici şi spirituali pentru care a cântat: „Am ajuns la George Bush cu întârziere faţă de ora stabilită, deoarece şoferul nostru a greşit strada, doar când îmi amintesc mi se pare şi acum o poveste incredibilă, ca să nu spun comică.

 

selll

Apoi, în sfârşit am ajuns şi îmi amintesc perfect că Bush şi soţia sa erau opriţi în capul scărilor şi ne aşteptau în faţa ascensorului. A fost destul de absurd, eu m-aş fi împuşcat de ruşine şi de jenă”.

 

 

 

 

 

 

Sursa: RADOR

Continua sa citesti

CELEBRITATI

Kim Kardashian dezvăluie secretul sânilor perfecţi! Iată trucul care îţi ţine sânii la înălţime!

Publicat cu

pe

Cum să faci să-ţi păstrezi sânii acolo sus? Kim Kardashian a dezvăluit trucul ei de acasă pentru a-şi menţine sânii la înălţime: banda adezivă!

 

s

Vedeta din Statele Unite ale Americii în vârstă de 35 de ani a dezvăluit pe site-ul lor oficial care este secretul sânilor voluminoşi. Toată lumea ar fi crezut că e vorba de chirurgia plastică, dar iată că se poate şi cu soluţii mai ifetine:. „cu siguranță că trebuie să împart secretul meu cu voi!! Trucul meu pentru a avea un gât perfect si sâni la înălţime este banda adezivă. Ai nevoie doar de bandă adezivă de hârtie şi puţin timp, dar crede-mă, merită. ”

tsyu

Comentariul a venit împreună cu fotografii în care ea arată benzi de bandă lipite pe corpul său. „Asigurați-vă că nu au nici o loțiune sau ulei, atunci când sunt aplicate fâşiile de bandă. Și gata, suferi un pic de timp pentru a obține rezultatul perfect dar te vei bucura altfel de ţinuta ta”, a adăugat ea.

uioyui

Continua sa citesti

Most Popular

Copyright © 2023 LikeNews