Back to top

Uleiul din spatele frumuseţii actriţei Catherine Zeta-Jones

Uleiul din spatele frumuseţii actriţei Catherine Zeta-Jones

Leacurile naturale pe care ni le-a lăsat Dumnezeu nu încetează să ne uimească, iar una dintre celebrităţile care mulţumeşte pentru acest lucru este Catherine Zeta-Jones, care la vârsta de 46 de ani arată impecabil. Actriţa a dezvăluit că secretul său stă în utilizarea acestui tip de ulei care face adevărate miracole pentru piele.

 

Fără să fi exagerat cu metodele folosite de alte vedete pentru a arăta ca o femeie de 20 de ani, actriţa este adeptă trucurilor naturale de înfrumuseţare. Soţia lui Michael Douglas a mărturisit că foloseşte uleiul de argan pentru a-şi hidrata chipul şi pentru a-şi menţine aspectul întinerit al pielii. În februarie 2013, actriţa şi soţul ei au hotărât să se despartă pentru câteva luni, timp în care să mediteze asupra relaţiei lor şi să-şi clarifice sentimentele, însă au revenit la sentimente mai bune după o perioadă de timp. Aceştia au împreună doi copii, pe Dylan Michael, 15 ani, şi pe Carys Zeta, 12 ani.

Efectele sale pentru frumuseţe şi-au dovedit eficacitatea timp de secole. Elixir cu preţioase virtuţi, uleiul de argan oferă relaxare şi frumuseţe celor care ştiu să îl folosească inteligent. Uleiul de argan este uleiul vegetal cel mai bogat în vitamina E. El combate deshidratarea, este antioxidant şi previne apariţia ridurilor.
Uleiul de argan se obţine din arborele de argan (Argania spinosa), un arbore care nu creşte decât în regiunea de sud-vest a Marocului, Essaouira-Agadir. Utilizat de femeile din triburile berbere timp de secole pentru numeroasele sale virtuţi, uleiul de argan suscită interesul atât pentru proprietăţile sale cosmetice cât şi pentru cele dietetice.

Conţinutul în acid oleic al uleiului de argan este benefic în reglarea colesterolului. În prezent se efectuează studii pentru a demonstra că 2 linguri de ulei de argan consumat zilnic timp de o lună ar putea reduce considerabil concentraţia de colesterol din sânge.

sursa: RADOR