Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Sagetatorul

sagetatorSemnul Sagetatorului este un Joker. Cei mai mari comici sunt Sagetatorii: Woody Allen, Beth Midler, Ben Stiller etc…

De fapt, Sagetatorul este un optimist care crede ca totul se va rezolva de la sine si ca oricum totul functioneaza, el face intotdeauna haz de necaz, si da-i sa meraga inainte… sau in toate partile. El este un vorbitor innascut, vorbeste mult despre tot si este incapabil sa tina secret. Este aliatul unei onestitati incomode.

Dar, destul de ciudat am putea spune la cat de gura sparta este, Sagetatorul are multi prieteni.

Si el este la curent cu tot ce misca. Stie unde e rost de o petrecere, de un fotbal, de un poker. Ii place mult lectura, muzica buna, sau sa vada multe filme, sau toate in acelasi timp, el e mereu la curent cu toate informatiile. Este, de asemenea, un sportiv bun. Este ceva normal pentru el sa participe la sport deoarece are o multime de energie, iar acest lucru trebuie sa fie bine canalizate. Daca nu risca sa sparga totul in casa, pentru este foarte stangaci.

Urasc sa se simta prizonieri, uraste intalnirile lungi si serioase. Daca vrei sa-l castigi, nu sta dupa fundul lui pentru ca va fi foarte intrigat. Sagetatorul are, de asemenea, un sentiment religios sau filozofic profund, iubeste cainii.

Fetele Sagetator, de cele mai multe ori, locuiesc singure, si le ia mult timp pana sa se casatoreasca, sunt independente si le place sa calatoreasca.

In general, Sagetatorii taie legaturile de familie prea devreme, isi iau rucsacul sau servieta si du-te cu Dumnezeu inainte.

Lor le sta bine in functii de agent de turism, avocati, promotori, piloti, insotitori de bord, comedianti, profesori si filosofi .

 

.

Comments are closed.