Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Scorpionul

 

scorpionScorpionul este un semn al sexualitatii, care accentueaza mai mult senzualitatea, este un semn al misterului, care transmite deopotriva emotii puternice si razbunare. Scorpionul nu vede si este foarte bland, este profund, intens, dar in cazul in care persoana cineva incearca sa-l insele e mai bine sa fugi cat vezi cu ochii.

Problema este ca scorpionul este mult prea profund si i se potrivesc cateva vorbe:

„Cand m-a luat apa, am incercat sa ma impac cu uscaciunea singuratatii mele”

„Cand am adormit si am sforait a fost pentru ca este singura cale prin care ma poti auzi, pentru ca tu nu auzi dragostea mea”

Ai priceput? Scorpionul nu uita nimic. In mijlocul unei partide de amor magnific atunci cand sunteti pe cale sa aveti un moment unic, el se opreste si se ridica… si tu il intrebi contrariat:

Ce s-a intamplat? Iar el raspunde: Iti mai amintesti ca in urma cu doi ani, mi-ai trantit telefonul in nas? Ei bine, acum ai platit. Scorpionul este, de asemenea, obsedat de putere. El ajunge oriunde, si are o intuitie excelenta. Doar scaneaza putin si deja stie cine are mai multa putere in acel loc si se apropie de persoana potrivita. Face usor afaceri bune prin contactele sale. Dar cu Scorpionul este greu sa te apuci de lucru pentru ca nu are mult control emotional.

Si vorbind de control emotional, el ar putea fi nebun in dragoste, sa fiarba in interior, dar se uita la tine sec si iti va spune: De ce nu ai spealat vasele, porcule!?

Acest semn gaseste cu usurinta varianta B, el invata si executa, este dulce si infricosator in acelasi timp. El tine cont de toate in aceasta lume. Scorpionul face sex oriunde si ori de cate ori se poate vrea sex, pierde noptile pentru asta fara sa oboseasca. Si cand te iubeste Scorionul iti trebuie mult curaj! Te urmareste, te deranjeaza in momentele tale cele mai intime, te bantuie chiar si dupa sfarsitul relatiei si tot ce misca in jurul tau. Dar e bun ca amant. Nu incerca sa-l induci in eroare sau sa-l inseli pentru ca isi da seama foarte repede. Si chiar daca o sa crezi ca a trecut momentul, el tot afla si fii sigur ca se razbuna. Este genul acela de fata de bou care mesteca guma si da din cap obsesiv incercand sa-ti transmita „ca stiu eu ce ai facut vara trecuta. In afara de asta, este un om minunat!”

.

Comments are closed.