Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

 

Balanta

balantaBalanta este considerat semnul justitiei. Un semn al frumusetii. Al artelor plastice, al muzicii. Pana la urma in nativul din aceasta zodie este un talmes-balmes. Ceea ce deranjeaza cel mai mult la aceasta zodie este ca planeta de guvernamant este Venus, planeta iubirii, care reglementeaza si viata taurului. De aceea este atat de usor sa intalnesti oameni frumosi taur si balanta. Balantele pot trai sub un pod, dar undeva la incheietura pdoului va avea un pahar plin de apa cu o margareta, doar pentru ca el sa aiba ceva frumos la care sa se uite in timp ce sta de veghe. Este normal sa cadem in mrejele unor balante superbe chiar irezistibile. Balanta este tipul tipic care are o prietena frumoasa si o ia la fotbal, doar ca sa o arate si altora.

Balanta are obiceiul enervant de a seduce si pe Dumnezeu si toata lumea iar apoi, la fel de natural nu stie ce sa faca cu “victima”. Este foarte comun pentru Balanta sa aiba mai multe relatii in acelasi timp, pana cand una dintre victime isi pierde rabdarea si ii pune talpa in fata (in general, un Leu SAU un Berbec… sau un nebun).

Si este cicalitor…, poate sta ore in sir discutand aceeasi problema:

In mijlocul unei partide de sex, Balantele doresc sa se opreasca si sa se uite in ochii tai si inventeaza orice doar ca sa te mangaie… In mijlocul unui joc de carti el vrea sa se opreasca, pentru ca e luna plina si nu vrea sa piarda privelistea. La sfarsitul relatiei, el decide sa spuna ca te iubeste si iti ureaza Curaj in viata!

Este foarte comun ca Balantele sa se casatoreasca foarte devreme, pentru ca ele cred ca dragostea este partea de sus a rotii. Este normal sa sa casatoreasca de mai multe ori. E bine sa fie bogati pentru ca au multe pensii alimentare de platit.

Femeia din Balanta chiar daca este saraca va fi implicata in servicii cu frumusetea sau cu justitia.

.

Comments are closed.