Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Fecioara

fecioaraSa zicem ca te afli intr-o relatie de afaceri si ca asociatul tau te fura si ai nevoie sa fii sigur de asta. Trebuie sa iei la rand toata contabilitatea si sa dai peste cap sa afli toate cheltuielile din ultimii trei ani. Plictisitor, nu?

Nu pentru o Fecioara. Detalii precise, calcule complicate, lasa totul pentru Fecioara si iti afla totul.

Fecioarele sunt foarte organizate, si nu numai pentru a face casa curata si imaculata, dar au o organizare mentala de invidiat. Capacitatea de concentrare a atentiei acestor oameni este uimitoare, daca te decizi sa-i minti, sper ca ai toate detaliile in amanunt pentru ca iti va spune:

M-ai mintit! Si va explica de ce. Da… asa cu ura. Mai grav este ca nu uita nimic, scrie totul, poate sa scrie si sa asculte in acelasi timp ca o banala rutina.

Nu uitati ca toata lumea are o a doua parte nevazuta, dar Fecioara o are si pe a treia.

Femeile sunt excelente ca sotii si prietene, dar sunt prea exigente, cauta detaliul. Sunt executivi excelenti si secretare de nadejde. Si atunci cand se discuta despre relatia voastra, Fecioara face intr-o secunda un rezumat al ultimilor 5 ani, fara a pierde niciun episod. Fecioara are toate medicamentele din lume… este ipohondra.

.

Comments are closed.