Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Leu

leuLeul este liderul, regele, lumina, dar nesigur, vorbeste cu voce tare si rastit. Vrei sa cuceresti un Leu? Lauda-l, spune-i ca opinia sa este cea mai tare, si ca fara ea, viata ar fi pustie.

Vrei sa-l dobori? Ignora-l, fa misto de hainele lui si fa-l sa para caraghios in fata celorlalti pentru ca nu este pregatita sa accepte adevarul si veti descoperi in loc de Leu doar o pisica nebuna plangand prin jungla vietii.

Leul este foarte generos, si da intotdeauna un cadou, chiar si atunci cand este sarac. Iese in evidenta prin bun gust si ambitie. El va fi intotdeauna (impreuna cu fratele sau Taur), cel care se scotoceste prin buzunare pentru a-si cumpara un tricou frumos cu care sa faca impresie…

Leu decide sa cucereasca atunci cand ceva sau cineva este deja cu un pas in iad, pentru ca el te urmareste, te inconjoara, ceea ce evident te deranjeaza.

Totul pentru el este frica! Este gelos, dramatic si plin de ascunzisuri …

Si paziti-va de amantii Leu. Ei reusesc cumva sa devina „Prima Doamna”, pentru ca nu accepta sa fie a doua optiune.

Leoaicele sunt reginele tuturor, vai de saracul barbat care va servi toata viata o Leoaica. Deoarece acestea sunt curajoase, si cheltuitoare dar mai ales doresc atentie tot timpul. Vicleana e putin spus la femeia Leu, iar dragostea pentru ea este un permanent conflict. Dar, in general, sunt loiale, dedicate si foarte focoase … Egoiste, poate dezechilibra partenerul prin gelozia si insistentele ei. Dar, in general in acest semn, atunci cand acesta este echilibrat, Leoaica este plina de viata, calduroasa si plina de umor. La firma le vei gasi intotdeauna la masa sefului, daca nu cumva nu este chiar sefa.

Si chiar daca Leul este un mecanic, cu hainele murdare de la ultimul schimb de ulei la vreo masina, parul este fara cusur pentru ca fiecare Leu are o relatie puternica cu parul.

.

Comments are closed.