Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Rac

racSa ne plangem? Racul plange. Racul il ranesti cu o floare. Racul este maestru in arta manipularii. Racul si-a ascuns intotdeauna banii. Racul este un semn de apa, guvernat de Luna deci este un semn feminin. Conectat cu familia, cu valorile traditionale si romantismul. Racul se simte ranit de orice prostie si este capabil sa planga pentru asta, din nimic, o zi intreaga. Racul este cel care a inventat fraza „Dupa tot ce am facut pentru tine …”

Si tu vei avea constiinta incarcata si te vei simti personajul negativ din filmul „Hostel”. Dar exact asta este puterea Racului. Concentrarea pentru a manipula ceilalti oameni… Cu acest fel de mila adunata fata de el, reuseste sa se impuna la locul de munca, intre prieteni si uite asa se acumuleaza realizari. Racului ii place sa acumuleze, sa adune, sa colecteze, sa puna la beci, la saltea. Intotdeauna a economisit niste bani, bani pe care poate nici el nu mai stie ca-i are. Este foarte dedicat familiei. Este intotdeauna un copil rasfatat care merge la piata cu mama lui, este mereu fata care curata casa. Este acea persoana care te va lasa dormind singur in motel pentru ca el nu poate dormi departe de casa. Racul iubeste intalnirile si bine face, deoarece fara echilibru el cade intr-o parte intunecata, chiar foarte intunecata.

Indragostitul este romantic, sensibil si cu un sentiment de protectie. Si urmariti felul lor de a seduce lumea cu privirea aia de peste mort. Este, de asemenea, o persoana insuportabila careia ii ia o jumatate de ora in baie. Femeia Rac este delicata, feminina si are instinctul de mama innascut.

Comanda mereu in familia ei, si poate „stoarce bani de la sotul ei” , si cu barfele ei creste repede ierarhic in firma unde lucreaza. Ele lucreaza mult si cu abilitate. Femeia Rac merge intotdeauna pe pozitii sigure.

.

Comments are closed.