Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Gemenii

gemeniAceasta zodie defineste perfect personalitatea, ritmul si rutina pentru Gemeni. Se gandesc la o mie de lucruri in acelasi timp. Dar din toate acestea, le vine o idee minunata, ceva nebunesc si in acelasi timp genial. Gemenii unt capabili sa opreasca o partida de amor cu tine doar pentru a vedea ultimul clip al lui ConnectR si apoi revin la fel de focosi ca inainte, stergandu-si lacrimile dupa imaginea iubitei lui ConnectR moarta in accident.

Oamenii din gemeni sunt vorbareti. Si nu pot tine secrete. Daca doriti sa faceti rau cuiva, dati o picatura de venin pentru Gemeni si el se va asigura ca va raspandi la toata lumea.

Si dintr-o data, gemenii sunt in ringul de dans petrecand, chiuind si din nimic devin seriosi, linistiti… si zboara cu gandul departe.

Si aici intra in actiune cealalta latura a Gemenilor. Gemenii sunt duplicitari, schimbatori, la fel ca Sagetator si Pesti… Gemenii sunt inteligenti, deoarece absorb foarte repede, dar urasc sa aprofundeze lucrurilei … Gemenii nu sunt falsi. Doar schimbatori in idei.

Barbatul din Gemeni are intotdeauna o multime de lucruri de facut, multi prieteni, multe activitati si poate avea chiar doua prietene pentru ca a uitat sa-i dea papucii celeilalte.

Gemenele sunt frumoase, feminine si agile. O mare parte din modele sunt in zodia Gemeni, probabil, din acest motiv, se adapteze usor la modelul de viata, care presupune o mie de teste, de calatorii, de mii si mii de diete.

.

Comments are closed.