Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Taurul

taurPrimul lucru care iti vine in minte cand auzi de Taur este egoism. Taurul este foarte egoist. Tu vezi lucrurile doar din punctul tau de vedere. Si cu asta basta! TAURUL are dreptate, parerea lui are mai multa greutate decat vorbele tale. Si partea cea mai rea este ca nu se schimba niciodata. Partea buna este ca el are intotdeauna un „banut” la saltea. Intotdeauna. Daca el imprumuta sau ofera unui coleg o face pentru ca, tine mult, da mult de tot la el. Pentru ca daca exista un lucru la care ei tin foarte mult acel lucru este banutul lui.

Taurul iubeste placerile vietii: Sexul, mancarea scumpa si banii. Un Taur fara sex devine amar. Un Taur fara bani devine morocanos. Si un Taur fara cina calda, rupe toata casa. Dar e mai mult decat atat .Banii trebuie sa insemne facturile platite la zi, si sa mai ramana si ceva de investit. Ii place sa sune la banca pentru a-si verifica toate conturile, pentru ca are impresia ca onlinebanking-ul s-ar putea sa aiba unele intarzieri. Si mai e ceva… lui ii place sa tina banul in mana sa-i simta mirosul.

Sexul cu un Taur nu poate fi oricum. Nu-i place „pe repede inainte” . Aceasta discutie de „hai sa ne furisam la iesirea de incendiu” sau „hai acolo in spatele tufisului”, ii displace total.

Si iubeste mancarea decenta. Nu-i da sandwich-uri si cu atat mai putin Big Mac-uri. El vrea carne, fasole, salata mixta, desert, suc, aperitiv si o mica bautura spirtoasa. Taurul este foarte gelos. Si uraste sa fii tu gelos. Si dorinta sa de a nu fi gelos este amuzanta, se vede de la o posta. Si urasc sa piarda lucruri. Casatoria poate fi ceva rau pentru el, va face totul sa nu-si piarda libertatile. Asa ca daca esti amantul sau amanta Taurului mai bine ramai asa si el te va iubi vesnic. Chiar mai mult decat pe iubita oficiala. Dar un lucru nu e in regula pentru ca este prea lenes. Prea lenes pentru a vana. Si asta nu-i asa deloc de bine. Apar tot timpul complicatii pentru ca planeta care il guverneaza este Venus. Deci, dacaTaurul nu este frumos, e sexy, cel putin. Si daca asta nu este destul, el este bogat, ceea ce pentru multe femei este acelasi lucru cu frumos.

Femeie Taur este foarte, foarte feminina. Dar este ferma si impune teama – a nu se intelege respect. Munceste din greu, iubeste viata buna si munceste pentru asta, pentru ca ea iubeste confortul.

Daca aveti o femeie taur cu care locuiti intr-un camin cu siguranta patul ei va fi foarte curat, prosopul ei va fi cel mai pufos si sapunul cel mai parfumat. Femeii Taur ii place sa se indragosteasca, dar alege bine si evalueaza daca baiatul are un viitor la locul de munca.

Daca „Taurina” iese la o intalnire cu un somer este pentru ca ea a cazut in mainile unui obraznic si frumos Sagetator sau Leu care i-a soptit prostii la lumina lunii sau a unui Pesti cu atitudine distanta dar care deja a ajuns cu mainile departe. Dar chiar si asa, ea va avea intotdeauna o carte de schimb. Daca stii o taurina negativista, fugi cat poti. Ea te va ucide. Si mai rau, nici macar nu se va schimba. Aminteste-ti? Este egoista. Sigur vrei sa-i faci rau? Se imbogateste mai repede decat barbatul Taur. Si inca ceva… daca esti TAUR si te-ai obosit sa citesti pana aici stiu ca nu prea crezi in semnele zodiacului. Taurul este mult prea cu picioarele pe pamant.

 

.

Comments are closed.