Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Pesti

 

pestiExista doua tipuri de Pesti: Cei care inota in sus si cei care inoata in jos. Si daca esti un Peste, atunci roaga-te sa inoti in sus deoarece cu siguranta viata va fi mai usoara si foarte captivanta…

Pestele este un semn mistic, este un semn de detasare, spiritualitate, chiar se spune cine e peste va fi ultima data cand vine pe lume, pentru ca este ultima reincarnare. Traducerea: Acesta este semnul „calatoriei”.

Ei au o lume interioara plina de fantezii in toate planurile si in cazul in care ceva nu este in regula (adica aproape intotdeauna), inoata acolo, si credeti-ne nimic nu este prea departe.

In cazul in care Pestele stie sa-si canalizeze intuitia sa incredibila si sensibilitatea, el poate capta tot ceea ce este in jurul sau. El simte mediul inconjurator, se adapteaza si creste. Pentru ca atunci cand un Peste decide sa fie stralucitor fii pregatit pentru orice.

Acesta este un semn care se sacrifica pentru altii, uneori, Pestii uita de propria lor viata. Acesta este semnul baietilor de gasca, partea intunecata, cea care distruge. Pestii ar trebui sa evite cat mai mult alcoolul, drogurile si prostitutia, si in general orice vicii care pot lasa ca aduc alinare la durerile de zi cu zi …

Multi artisti plastici sunt Pesti. Multi oameni din industria muzicii sunt Pesti. Sa lucreze cu interiorul lor este o munca perfecat pentru ei.

Barbatii din acest semn au o anumita fragilitate la care femeile cu sindromul mamei nu pot rezista. Tine-l doar acasa si atunci vei vedea un om matur de 40 de ani, care incearca sa fie un sculptor sau sa-si descopere o vocatie artistica. Este un coleg bun care face totul pentru tine.

Si asta nu e tot… acest semn plange si se plange si se jertfestepentru familie si ii place sa adopte copii si face munca celorlalti. Si uite asa isi ia multa bataie de cap. Dar stai linistit ca Pestele nu seinvata minte. Pur si simplu Nu poat spune NU. Creativitatea lor este uimitoare, isi creaza eroi, situatii de-a dreptul incredibile, nori roz, soare albastru si lacuri in culoarea auriu.

Femeile Pesti sunt de o feminitate extrema, poate seduce cu privire ei dulce si are un aspect de fecioara … Berbecii si Leii care iubesc gheisele – fecioarele – printesele , sunt primele semne care urmeaza sa fie atrase de aceste fete cu privire senina si forme nerusinate.

Sunt amanti perfecti … Cu acea privire cuceritoare ajung departe…

Le place sa se simta victime ale situatiei. Sufera in dragoste iar iubirea lor este una mistica:

Sunt cu capul plecat in lumanari. In pacat si in religie. In vinovatie si pedeapsa. In Carne si suflet. In Paine si vin. Pestii… trebuie sa aiba mare grija de psihicul si mai ales de capul lor…

Sunt predispusi la depresie.

 

.

Comments are closed.