Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Varsatorul

 

varsatorDe ce naiba Varsatorii pot percepe lucrurile inainte tuturor, si prin urmare, nu dramatiza in fata lor ca te faci de ras. Ei rezolva problemele cu o simpla privire inainte ca tu sa te fi gandit la asta.

Darul Varsatorului este ca el trebuie sa fie futurist si, ca atare, precede fapte, situatii si apoi… pana gandesti tu ai pierdut deja o etapa si s-ar putea sa auzi: „Pai … Nu ti-am spus?”

Varsatorul se remarca intotdeauna ca fiind cel mai diferit sau cel mai relaxat … El se ia dupa tendinte, asa ca tot ceea ce spune el ca este bun sau ca va avea, crede-l … pentru ca asa va face.

Sunt complet pasionati de electronica, de jocuri, de calculatoare, tot ceea ce este futurist si unic. Varsatorul are umor, are o nebunie interna si o detasare de convetiile de zi cu zi, desi nu este tip de om necalculat. Are o intelectualitate vibranta, este curios. Varsatorii sun oameni de stiinta carora le place sa analizeze lucruri, fapte, sa teoretizeze despre ceva sau sa prezinte o parte a problemei, care nu a mai fost expusa.

Ei iubesc sa dezbata lucruri, cum ar fi „gaura din stratul de ozon” , sau „omul in viitor si era virtuala” , sau „pastila si functia sa in viata femeilor din acest mileniu” ONU si NASA sunt ca sunetul unei Simfonii a zeilor din inima Varsatorului. In dragoste, sunt distractivi si joviali, si nu isi incarca capul foarte tare cu nimic. Cu nimic de prisos, desigur.

Sunt de fapt persoane dedicate, dar sa nu indraznesti sa le iei libertatile. Femeile Varsator locuiesc de cele mai multe ori singure, au copii singure, au propria afacere.

Dar nu uita ca sunt oameni de stiinta si analizeaza la tine si te studiaza tot timpul, fara ca tu sa observi asta. Si daca esti conservator , moralist orientat spre familie, uita de acest semn. El a venit in lume pentru a se agita …

.

Comments are closed.