Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Capricornul

capricornCapricornul este un semn zodiacal plictisitor, moralist, care umbla cu jumatati de masura… O mare parte dintre Capricorni au multa teorie si putina practica. Capricornul s-a nascut cu o inteligenta naturala, asta sa fie clar. Capricornul are, de asemenea, un spirit nonconformist, care induce schimbari rapide… el se adapteaza si asta e foarte bine pentru el. Capricornul are ambitia, iubirea si virtutea care pot sa schimbe umanitatea in totalitate. Dar toate acestea trebuie sa fie canalizate in practica, pentru ca altfel Capricornul va fi doar o vesnica teorie, in timp ce altii „mai putin talentati”, vor trece pe langa el construind lucruri trainice prin munca. Cel mai mare dusman al acestui semn este aroganta lui si obiceiul sau de a gandi ca toata lumea este proasta, si doar el este inteligent

Capricornul va ajunge departe atunci cand va renunta la obiceiul de a crede ca doar el le stie pe toate, ca seful este prost, ca scoala este pentru prosti, ca toata lumea se insala si numai el are dreptate… Va ajunge departe, deoarece Capricornul este perseverent, are rabdare si stie ce inseamna munca grea. Are un fel de a fi serios, chiar artagos si iubeste persoanele mai in varsta, dar are mereu probleme cu tatal sau … Planeta guvernatoare a acestui semn, Saturn, se misca foarte lent si face foarte dificil si accidentat drumul Capricornului.

Ei bine iata cateva date relevante:

1 – Capricornul s-a nascut la putere si se comporta bine in pozitii de conducere. Iubeste puterea, la fel ca Leul si Scorpionul.

2 – Capricornul are o lume interioara la care numai el are acces, asa ca nu incerca sa intri ca nu vei reusi.

3 – Ei sunt oameni distincti, care iubesc eleganta, sunt amabili si cunosc bunele maniere. Pe fondul lor sunt conservatori si tin foarte mult la blazonul familiei.

Barbatii Capricorn sunt seriosi, duri si de multe ori morocanosi… le iese parul alb devreme si iubesc femeile mai in varsta. Le plac foarte mult bunicii lor.

Femeile din aceasta zodie sunt critice, si le place sa lucreze din greu, sunt ferme si au un aer melancolic.

La locul de munca este metodic si precis ceea ce-l face eficient.

 

.

Comments are closed.