Back to top

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII

SECRETELE INTUNECATE ALE FIECAREI ZODII
.

Berbecul

berbecBerbecul este un semn complex, dar frumos. Scandalos. Autoritar. Rasfatat. Acesta este primul semn al zodiacului, deci este copilul zodiacului- este ceea ce da impulsul si ca tabloul sa fie complet este si un semn de foc. Si pentru ca este copilul zodiacului este artagos si mofturos dar mai ales nu-i plac lucrurile plictisitoare. Berbecul are initiativa, este pionierul si un lider innascut. Are o multime de energie, este dinamic, indraznet si ii place sa-si depaseasca limitele. Este foarte usor sa-l faci pe Berbec sa para ridicol. Doar da-i iluzia ca el nu este responsabil, ori la putere si ai sa vezi tu. El vrea sa aiba dreptate in orice discutie in fata ta, desi pe la spate va actiona in contrariu.

Persoanele din Rac si Scorpion fac asta si pe fata si pe la spate. Capricornul are dreptate atunci cand vrea si atunci va asigur ca el poate.

Dar aici e vorba de Berbec, care in latura profesionala este intotdeauna competitiv deoarece are energie si initiativa. O alta latura a Berbecului este atunci can este suparat. Berbecii au tendinta de a te infrunta rapid. In pat, sunt atat de focosi incat isi obosesc partenerul, nu neaparat ca il satisfac. Ei doresc cantitate. Suficient pentru a fi enervant. Daca vrei sa te uiti la un film il plictisesti repede pentru ca Berbecul vrea sa intre in actiune… Ei sunt regii neincoronati in autobuz sa prinda scaunul liber, in trafic sa fie primii la semafor. El stie ca greseste, dar asta nu conteaza pentru ca imediat se comporta ca un buldog pentru a se apara.

Dar atunci cand e vorba de dragoste, devin nebuni, intra in viata ta incercand sa-ti controleze si mintea, vrea indicii despre prietenii tai, despre cum arata casa ta, si planuieste deja totul impreuna cu tine – „noi”.

Femeia Berbec este curajoasa, independenta si amanta propriului sine.

Multe femei Berbec raman necasatorite pentru ca nu suporta ideea sa le de-a ordine un barbat.

Sunt, in general liderii unei companii sau proprietari ai unei afaceri.

Femeia Berbec se poate trezi fara probleme la 6:00 dimineata, se duce la sala de sport, lucreaza toata ziua, ia meditatii de engleza la pranz, vine acasa, face curat bucataria, studiaza cu copiii, apoi face dragoste cu sotul ei, isi bate barbatul (mai ales in cazul in care este din zodia Pesti sau din Balanta), si apoi isi cere scuze, citind un roman, iar in cele din urma merge la somn.

.

Comments are closed.