Back to top

Metoda simpla pentru tratarea sinuzitei!

Metoda simpla pentru tratarea sinuzitei!
.

Sinuzita este o boala a cavitatilor sinusurilor sau a scobiturii de la nivelul oaselor din jurul nasului fiind cauzata de diferiti factori. In acest articol va voi explica o metoda simpla, economica si naturala pentru a trata sinuzita si simptomele acesteia: mucus, congestie, senzatie de greutate in fata, dureri in diferite regiuni ale capului,tuse si oboseala. Iti voi explica, de asemenea, ce tip de alimente provoaca mai mult mucus, si cateva sfaturi pentru a urma acest tratament naturist.

1
Pentru a trata sinuzita putem folosi acest remediu simplu, economic si eficient. Avem nevoie de:
un recipipenr nazal ceramic sau din plastic: acesta este un instrument similar cu un ulcior, care permite spalaturi nazale si curatarea cailor respiratorii. Aceasta se poate gasi in magazine sau se poate face si acasa. Este o unealta mult mai sanatoasa si mai putin agresiva cu mucusul decat seringile, care introduc apa cu o presiune prea mare.

2
Apa de mare se amesteca cu apa naturala, dupa cum urmeaza: doua treimi de apa marina si o treime de apa naturala. Cutia de apa de mare se cumpara din magazine naturiste si unele supermarket-uri. Daca nu gasesti amesteca 1 litru de apa naturala, cu trei linguri de sare de mare, pana cand se dizolva complet.

3

Cum se face?

.