Back to top

Machiajul mat al anilor 1990 revine in forta

Machiajul mat al anilor 1990 revine in forta

In ciuda faptului ca primavara este asociata adesea cu o revigorare, ruj aprins si culori vibrante, noile tendinte internationale arata ca anul 2014 a readus in centrul atentiei machiajul mat al anilor 1990.

Vedete intenationale precum Rihanna, Beyonce sau Angelina Joie au dovedit acest lucru cu ocazia celor mai recente evenimente publice. In plus, machiajul mat, asociat adesea cu un stil natural, gata de purtat oricand, iese in evidenta si la ultimele prezentari de moda ale marilor designeri.

”Diferenta dintre machiajul mat al anilor 1990 si cel al anului 2014 este ca acum avem o paleta mult mai larga de culori de unde putem alege”, spune Fiona Stiles, makeup artist pentru staruri precum Halle Berry, Jessica Alba sau Kristen Stewart.

Fiona Stiles mai spune ca desi tonurile au ramas cam aceleasi, machiajul a evoluat foarte mult fiind mult mai usor de aplicat si de purtat. ”Pe vremea aceea purtam ruj din care putea evefctiv musca in timpul zilei”, a mai spus makeup artistul, citat de LA Times.

rihanna makeup

Share Page

Close