Back to top

H&M va prezenta pe podiumul de la Paris colectia toamna H&M Studio

H&M va prezenta pe podiumul de la Paris colectia toamna H&M Studio

Nici nu au trecut bine ecourile H&M dupa colectiile cu personaje de renume ca H&M revine cu o noua prezentare de podium la Paris Fashion Week, prezentand noua colectie capsula toamna-iarna, sub eticheta de H&M Studio.

H&M Studio este o colectie speciala, realizata de o echipa de designeri interni, special dedicati acestei colectii limitate de podium, ce va prezenta la nivel international tendintele si piesele de rezistenta ale sezonului urmator.

Colectia H&M Studio toamna iarna 2014 va fi dezvaluita in timpul Fashion Week-ului de la Paris (in data de 26 februarie 2014) H&M prin intermediul unui live stream ce va fi difuzat pe hm.com pentru a putea ajunge in timp real la publicul expert din lumea modei, si, de asemenea, catre toti iubitorii de moda din intreaga lume.

1“Este fascinant sa putem prezenta colectia capsula H&M Studio si noile piese de rezistenta ale urmatorului sezon in cadrul Paris Fashion Week. H&M Studio reprezinta toata pasiunea si dragostea noastra pentru moda, declara Ann-Sofie Johansson, Sefa Departamentului de Design si Creatie de la H&M.

 

Sursa: one