Back to top

Descoperirea banala a unui medic italian! Iata cauza si leacul pentru cancer!

Descoperirea banala a unui medic italian! Iata cauza si leacul pentru cancer!

Hulit si interzis initial de comunitatea medicala italiana acest medic a primit ovatii la scena deschisa de la Asociatia Americana de Cancer, cand a prezentat teoria si terapia lui impotriva cancerului. Medicul a mentionat ca fiecare pacient cu cancer are o ciuperca.

Aceasta ciuperca a fost deja cunoscuta in comunitatea medicala, dar a fost intotdeauna tratata ca o infectie – Candida albicans. Acestui medic i s-a parut foarte ciudat ca toti oamenii cu cancer au aceasta caracteristica, indiferent de tipul de tumori, toti au in comun acest tip de leziuni.

Deci, este posibil sa avem opusul. Cauza cancerului poate fi o ciuperca.112

Si cum se trateaza aceasta ciuperca? Este simplu se va folosi cel mai simplu medicament cunoscut pentru omenire: bicarbonatul de sodiu. Deci,  medicul a inceput sa trateze pacientii cu bicarbonat de sodiu si a reusit sa stagneze mai multe tumori. Rezultate uimitoare au inceput sa se intample la scurt timp.

Cancerul de plamani, cancerul de prostata sau cancerul de colon au disparut ca prin minune, impreuna cu ciuperca cu tot.

Astfel, foarte multi pacienti cu cancer s-au vindecat si stau dovada examenele cu rezultatele pozitive ale tratamentului. Pentru cei interesati de subiect, urmariti video-ul (in limba engleza) de mai jos.

Orice tumori pot fi vindecate cu acest tratament simplu si ieftin.