Back to top

Cele 18 adevaruri crude despre relatiile moderne cu care trebuie sa te obisnuiesti!

Cele 18 adevaruri crude despre relatiile moderne cu care trebuie sa te obisnuiesti!
.

(9) Unii oameni doresc doar „sa te” si daca sunt in cautare de mai mult sex, nu iti vor spune „Uite, eu cred ca sunt persoana gresita pentru tine,” cel putin nu inainte de a se elibera. In timp ce decenta umana este doar un ideal, onestitatea umana nu este deloc obligatorie.

(10) Mesajul trimis a fost receptionat. In cazul in care persoana nu raspunde, poti fi sigur ca nu a fost din cauza unor defectiuni ale operatorilor de telefonie mobila.

(11) Atat de multi oameni se tem de o relatie serioasa cu cineva ca intretin o relatie nedefinita care se termina din cauze confuze si functioneaza numai datorita unor confuzii intre lucruri. Am spus de mai multe ori, si o voi spune din nou: „Suntem doar prieteni” este tehnica de a deschide usa la o tradare care practic nu a fost tradare pentru ca, hei, nu eram impreuna.

(12) Social Media creaza noi tentatii si oportunitati de a trada. Mesaje de inbox si optiuni pentru un flirt subtil, sau a te bucura de fotografia altor persoane, nu serveste ca o scuza sau dovada pentru o tradare, dar creste cu siguranta sansele sa se intample asta.

(13) Retelele sociale pot crea, de asemenea, iluzia ca ai optiuni, ceea ce face oamenii in a vedea Facebook ca un meniu variat si atractiv in loc de un mijloc de a pastra legatura cu prietenii si familia.

(14) Tu, probabil, nu vei vedea o mare parte din personalitatea reala a cuiva, pana cand nu vei fi intr-o relatie. In general, oamenii se tem sa arate cine sunt ei cu adevarat si par foarte disponibili, asteapta cu nerabdare sa… mai multe! Ori sunt prea tocilari, ori sunt baieti buni, de asemenea trebuie sa fie de incredere, nu chiar caraghiosi, dar nici insuficient, exact atat pentru a fi acceptat de cei vizati.

(15) Cu orice persoana cu care vei avea o relatie romantica, ori vei fi impreuna pentru totdeauna, ori vei ajunge sa te desparti. Ambele variante sunt la fel de descurajatoare.

(16) Atunci cand sunt indragostiti, in loc sa exprime ce simt, este mult mai probabil ca oamenii sa publice in Facebook la status, sau o fotografie a unui apus de soare pe Instagram cu o fraza sau o bucata de melodie unde chiar daca nu este numele tau acolo, este clar pentru tine.

(17) Exista multi oameni care au zero respect pentru relatia lor si, daca doresc persoana cu care esti, nu vor ezita sa impinga limita pentru a cuceri noi victime.

(18) Daca ai fost deja victima, probabil, s-a intamplat deja destul de brutal. Oamenii pot intrerupe legaturile prin telefon si astfel evita sa vada lacrimile de pe obraji sau termina totul cu un mesaj. Trimit un text lung si voila, relatia se termina cat ai zice peste. Cel mai simplu mod de a spune la revedere este departe de a fi cel mai onest.

(Textul original Christopher Hudspeth)

.