Back to top

Cele 18 adevaruri crude despre relatiile moderne cu care trebuie sa te obisnuiesti!

Cele 18 adevaruri crude despre relatiile moderne cu care trebuie sa te obisnuiesti!
.

Cu „modernitatea” de astazi nu te pui, dar multe cupluri sunt reticente si prefera sa traiasca in minciuni adunate in loc sa-si spuna niste adevaruri eliberatoare. Iata o lista cu 18 adevaruri care sunt neplacute dar care te pot trezi la viata…

(1) Cui ii pasa mai putin are toata puterea in relatie. Nimeni nu vrea sa fie „partea cea mai interesata” a relatiei.

(2) Pentru ca mereu vrem sa aratam unei persoane blazate in relatie cum putem fi… jucam jocuri psihologice, cum ar fi „sa amanam ore sau zile sa raspundem la un mesaj banal”.

(3) O persoana dezinteresata, -are interes zero pentru tine-, arata exact ca o persoana necunoscuta care crezi ca este uimitoare si uite asa faci un efort inconstient sa-ti dai seama cine este cu adevarat.

(4) Apelurile telefonice sunt o arta pe cale de disparitie. Probabil o mare parte din comunicare in relatia voastra este prin text… sms, social etc, care este forma de interactiune cea mai detasata si impersonala din cate exista. Ai putea incerca totusi sa creezi un pic de intimitate accesand optiunile din emoticon.

(5) Planurile in avans sunt moarte. Oamenii au variante la orice ora in casele prietenilor (sau alte romante potentiale), datorita retelelor de socializare. Daca nu esti o prioritate, vei auzi un „poate” sau „Mai vorbim”, ca raspuns la invitatia ta, depinde daca persoana a gasit sau nu distractiva / interesanta oferta.

(6) Acela care te-a ranit nu va avea in mod automat o karma rea. Cel putin nu in viitorul apropiat. Stiu ca nu suna prea corect, dar, uneori, oamenii triseaza si scapa ieftin, ba chiar isi continua viata fericiti ca persoanele lasate in urma au ajuns la abator.

(7) Singura diferenta la actiunile tale, daca le considera romantice sau infricosatoare, este doar persoana care le primeste.derert

„? hai sa iesim” (8) si „Sa facem niste” sunt fraze care, probabil, inseamna „…sa trecem la subiect” – si in timp ce, probabil, tu urasti sa primesti astfel de invitatii, ei sunt deja antrenati sa faca astfel de invitatii cu sutele pentru a-si petrece timpul distractiv.

.