Back to top

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!
.

sagiiiii

Horoscop Sagetator 2016

Sagetatorul este semnul nou al zodiacului si este al oamenilor optimisti care au potentialul da a vedea viitorul in aceasta lume. Anul 2016 arata ca ai o multime de energie pentru a imparti cu cei apropiati.

Horoscop dragoste – Sagetator 2016
Sagetatorul are posibilitatea de se uita la greselile altora cu compasiune. In acelasi timp, din cauza nivelurilor ridicate de energie trebuie sa aiba grija sa nu raneasca sentimentele altora pentru ca are obiceiul de a fi foarte direct. Din fericire Sagetatorul tinde sa compenseze prin efectuarea de activitati romantice care il vor face pe partener sa se simta special. Concentreaza-te pe inima ta calda si flexibilita pentru a maximiza rezultatele amoroase in 2016!

Horoscop profesional – Sagetator 2016 
Sagetatorul imbina nobilimea si umilinta fiind ambele la fel de importante pentru el. In acelasi timp, este constient de faptul ca oamenii il pot vedea ca fiind prea egoist, deoarece nivelurile ridicate de energie tind sa se concentreze pe el in loc sa se reverse in jurul sau. Daca se afla in echilibru, sunt foarte capabili de a avea relatii de respect cu cei din jur si o abordare umila, care este, de obicei cea mai potrivita optiune. Un alt avantaj al Sagetatorului este ca obtine orice cu un mesaj clar si concis. Face acest lucru cu suficienta diplomatie in scopul de a maximiza avantajele in 2016.

Horoscop de Sanatate – Sagetator 2016
Daca esti Sagetator inseamna ca umorul este important pentru tine. Acest lucru te poate ajuta foarte mult in atingerea obiectivelor tale de sanatate pentru anul 2016. Daca esti in stare sa te apropii de Sagetatori fa-o cu umor, sunt prieteni usor accesibili. Sagetatorul este omul care este capabil sa rada de sine la anumite activitati, cum ar fi un antrenament plictisitor… va simti ca aceasta abordare ii va permite sa realizeze sarcini grele mult mai usor.

.