Back to top

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!
.

viiiiirgggg

Fecioara Horoscop 2016
Fecioara este al saselea semn din horoscop si indica o dorinta de a sluji altora. Este o persoana de incredere si modeta.

Horoscop dragoste – Fecioara 2016
Fecioara arata bunatate si smerenie. Aceste caracteristici sunt foarte bune pentru relatii romantice ale Fecioarei. Oamenii din jurul ei stiu ca pot conta pe fidelitatea sa. Mai mult, Fecioara poate avea relatii bune cu ceilalti dar din nimic, daca se afla intr-o dispozitie proasta, are tendinta de a deveni prea critica si isi pierde capacitatea de a se raporta la ceilalalti. Fecioara trebuie sa fie suficient de curajoasa sa recunoasca atunci cand seste prea critica. Incearca in 2016 sa-ti arat vulnerabilitatea ta deoarece ea va fi recunoscuta de ceilalti ca puterea ta si nu ca o slabiciune. Va da un semn de mare incredere in tine si va spori increderea celorlalti.

Horoscop profesional – Fecioara 2016
Semnul Fecioarei este sinonim cu sensibilitate. Te mandresti ca oamenii au incredere in tine. Din acest motiv construiesti usor relatii de incredere la locul de munca. Daca acest lucru nu este posibil inseamna ca se intampla ceva inauntrul tau. Sufletul tau se confrunta cu o rezistenta la un nivel mai profund. Fa-ti timp pentru tine in 2016 si analizeaza ce se intampla in interiorul tau, asculta-ti sufletul si corpul. Atunci cand observi problema, vei vedea ca puterea ta va dizolva in mod automat rezistenta interna.

Horoscop de Sanatate – Fecioara 2016
Semnul Fecioarei este despre a ajuta si a fi loial, fiind o caracteristica pentru o viata echilibrata si sanatoasa. Fii credincios la obiectivele pe care ti le-ai propus in 2016, nu abandona fie ca este vorba de sport, sanatate, somn sau activitati mentale.

.