Back to top

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!
.

llleeeooo

 

Horoscop Leu 2016
In 2016 Leul se va confrunta cu provocari legate de propria incredere, pentru a desc cu adevarat cine este el un individ plin de actiune si pasionat de tot ceea ce face. Astrele indica faptul ca in 2016 persoanele din Leu sunt foarte generoase,se bucura de natura si gasesc mereu solutii creative. Energia Leului ii va permite sa aduca o schimbare pozitiva in 2016 mai ales in viata celorlalti.

Horoscop de dragoste – Leu 2016
Spectaculosul semn al Leului are nevoie de securitate si, in acelasi timp, de multa iubire. Cu toate ca pare fioros este intruchiparea iubirii creatoare ceea ce este un lucru minunat dar si amuzant pentru Leu. Numai atunci cand cauta securitate si intentioneaza sa organizeze persoana iubita devine sufocant. Ai grija sa nu ajungi sa-ti consumi energia in zadar, deoarece acest lucru poate duce la neglijarea nevoilor celorlalti. Investeaste timp si efort in construirea increderii in relatiile tale, pentru ca increderea este vitala pentru tine. Personalitatea ta generoasa si pasionala are potentialul de a conecta toti oamenii din jur. Urmeaza acest sfat si poti schimba multe in lume in jurul tau. Fii generos, plin de compasiune, pentru ca tu esti o persoana predispusa la acte de caritate.

Horoscopul profesional – Leu 2016
Pentru Leu comportamentul profesional si angajamentele sunt foarte importante. Leul este un muncitor de incredere care considera ca angajamentul la locul de munca este benefic atat pentru el cat si pentru ceilalti. Poti obtine mai mult de la anul 2016 cu un pic de mai multa intuitie si rationament logic atunci cand te confrunti cu o provocare. Cea mai importanta intrebare este daca solutia este benefica pentru toata lumea. Daca raspunsul este da, atunci vei ajunge departe!

Horoscopul de Sanatate – Leu 2016
Chiar daca Leul pare fioros cei nascuti sub acest semn sunt persoane calde si prietenoase. Este foarte important pentru Leu sa construiasca un mediu sanatos pentru el. Daca ai de gand sa faci sport, alege un sport in care sa poti impartasi o exprerienta cu cineva. Daca doresti sa ai o alimentatie sanatoasa, stai alaturi de cineva cu aceleasi interese deoarece tentatiile culinare pentru tine sunt foarte mari!

.