Back to top

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!
.

 

Rac Horoscop 2016

Racul este a patra zodie din horoscop, ceea ce inseamna o actiune intuitiva. Anul 2016 indica faptul ca Racul are nevoie de un echilibru. Daca ai o relatie, energia ta va accentua trasaturile de personalitate iar latura ta pozitiva ii va ajuta pe cei din jurul tau.

Horoscop dragoste – Rac 2016
Hcaaaaanoroscopul pe 2016 spune ca Racul trebuie sa se concentreze pe a fi mai putin vulnerabil la circumstante externe. Nu lasa dragostea ta sa fie dezechilibrata datorita actiunii altora. Esti responsabil pentru propria ta situatie. Dragostea si pacea vin din interior. Horoscopul Racului spune ca vrea sa fie in ton cu cei dragi lui; dar, uneori, posesivitate sa face acest lucru imposibil. Intelege ca daca incerci sa controlezi alte iubiri fluxul dragostei se va opri. Controlul este slabiciunea deghizata ca putere. Horoscopul pe 2016 te sfatuieste sa lasi dragostea sa circule liber si sa culegi beneficiile sentimentului unei inimi iubitoare.

Horoscop profesional – Rac 2016
Horoscopul Racului indica faptul ca esti gata pentru o noua provocare in 2016. La fel ca anul trecut, se pare ca Racul trebuie sa-si exprime creativitatea si capacitatea de a gestiona toate tipurile de oameni. Fa-ti timp pentru a observa ceea ce se intampla si sa ia decizii care sa le faca bine celor din jurul, pentru ca doar asa te vei ajuta pe tine insuti. Concentreaza-te pe ceea ce intr-adevar te va conduce la o perspectiva spirituala. Care sunt contributiile la cariera ta? Daca ai inteles bine ceea ce te motiveaza, te vei bucura de munca ta mai mult.

Horoscop de Sanatate – Rac 2016
Semnul Racului arata multa bunavointa in ceea ce priveste sanatatea dar, in acelasi timp, exista o tendinta in 2016 sa iti aplici o disciplina stricta pentru a-ti atinge obiectivele. Intelege ca sanatatea si echilibrul intre minte, trup si suflet sunt foarte importante pentru tine. Nu pune in pericol aceste aspecte ale vietii, deoarece acestea iti vor oferi multe beneficii.

.