Back to top

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!
.

taur

Horoscop Taur 2016

Taurul este al doilea semn al horoscopului si inseamna stabilitate. Horoscopul Taurului indica faptul ca ai o multime de vointa. Foloseste-te de puterea vointei in acest an pentru a obtine ceea ce vrei cu adevarat. Energia taurului iti va permite sa influentezi tot ce este in jurul tau in 2016.

Horoscop dragoste – Taur 2016
In general taurii vor relatii bazate pe experienta, cel mai probabil experiente legate de compasiune. Pentru un Taur este important ca oamenii sa reactioneze in mod fiabil, in scopul de a stabili increderea reciproca. Horoscopul 2016 iti recomanda sa investesti timp si efort in construirea increderii in relatiile de dragoste. Intelege tendinta ta de a deveni inflexibil atunci cand simti ca nu se poate avea incredere in celalalt. Daca nu recunosti propriul tau standard, acest lucru poate duce la blocarea fluxului de iubire si compasiune ce va duce la o distantare fata de celalalt. Taurii au curajul de a discuta despre preocuparile lor in mod particular, pentru a restabili fluxul de dragoste si compasiune. Ai incredere in tine dar si in ceilalti pentru a ajunge la un rezultat adecvat, care functioneaza pentru ambele parti.

Horoscop profesionala – Taur 2016
Horoscopul Taurului indica faptul ca bunastarea este important pentru tine. Progresul va fi un punct central pentru tine in 2016. Pentru a realiza acest lucru, va trebui sa mentii consistenta. Taurul este cunoscut pentru incapatanarea sa, de aceea ceea ce isi propune este cu siguranta realizabil. De asemenea, este important sa fie plin de compasiune cu mediul lor, deoarece de acest lucru va beneficia toata lumea, inclusiv tu. Taurul aplica acelasi principiu in relatia lor de munca la fel ca si in dragoste. Discuta despre dorintele tale pentru a construi o relatie bazata pe incredere. In general, horoscopul tau pentru cariera in 2016 arata promitator.

Horoscop de Sanatate – Taur 2016
Arta, cum ar fi fotografia si muzica sunt importante pentru tine. In general acestea sunt lucrurile care te fac fericit si iti vor imbunatati nivelul de trai; asigura-te ca vei petrece timpul cu aceste aspecte ale vietii in jurul tau. Asigura-te ca vei practica activitati in beneficiul sanatatii fizice cat si mentale. In plus, in planul sanatatii este recomandat sa experimentezi libertatea, incercand ceva nou. Fa lucrurile intr-un mod diferit decat ai facut pana acum si vei avea o viata mai implinita!

 

 

.