Back to top

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!

Cel mai complet HOROSCOP 2016! Vezi ce asteptari sa ai in dragoste, sanatate si cariera!
.
In 2016 horoscopul va sugereaza ca trebuie sa va concentrati pe partea spirituala. Astrele spun ca va veti confrunta cu provocari legate de incredere, deoarece provocarile sunt acolo pentru tine, pentru a descoperi cine esti cu adevarat. Totusi aceasta incercare urmeaza sa fie una de succes si o sa va dea noi orientari in functie de data voastra de nastere. Cea mai de pret unealta pe care o puteti folosi in ajutorul vostru in 2016 este intelepciunea!

 

In general, anul 2016 va fi un an mai dinamic decat ​​anul 2015. Asa cum sunt turbulentele in aer veti fi cutremurati sa descoperiti tot mai multi oameni care se deschid la influente spirituale. Oamenii vor intelege mai bine sa isi asume responsabilitatea pentru actiunile lor, ceea ce va conduce la schimbari pozitive in intreaga lume. Un lucru care trebuie sa-l iei in considerare este ca cine progreseaza pe calea spirituala contribuie in mod pozitiv la schimbarea lumii. In cazul in care esenta actiunilor se bazeaza pe iubire si compasiune, aceasta insemna un progres pentru toti. Poti folosi aceasta masura atunci cand vine vorba de dezvoltarea ta. Intreaba-te mereu, in cazul in care intri in actiune, cat este benefica pentru altii si cat pentru tine.

In plus, in momentul in care ti-ai deschis mintea spre spiritualitate, ai putea observa, de asemenea, comportamentul opus, ca oamenii din jurul tau nu isi asuma responsabilitatea si dau vina pe altii pentru propriile lor probleme. Incearca sa nu iti faci griji prea mult pentru problemele altora. Vezi daca poti accepta rezistenta lor la astfel de situatii si ai grija sa nu fii condamnat pentru acest tip de comportament. Prima victima a furiei lor vor fi ei insisi. Aceasta este o parte din legea universala a naturii: „ceea ce rezista, persista.”

In 2016, aceasta crestere a gradului de constientizare (spirituala) va permite schimbarea globala pozitiva in multe aspecte ale vietii. Daca toti am da pasi mici pozitivi, am putea conduce spre un nivel superior umanitatea.

 

 

Horoscop Berbec 2016

fr

Berbecul este primul semn al horoscopului si este sinonim cu energia vibranta. Horoscopul Berbecului indica faptul ca esti o persoana proactiva careia ii place sa schimbe lucrurile pe placul lui.

 

Horoscop dragoste – Berbec 2016
Semnul Berbecului arata o inima iubitoare si o manifestare tinereasca a dragostei. Anul trecut (2015), nevoia lor de securitate in relatia lor a fost principalul punct de atentie. Horoscopul psihic va recomanda sa modificati aceasta focalizare de securitate pentru o mai mare incredere. Iubirea va curge mai liber, daca o lasati. Daca va recunoasteti nevoia de iubire aceste blocuri de securitate in fluxul de iubire vor disparea ca prin minune si veti rasufla usurati.

 

Horoscop profesional – Berbec 2016
Semnul Berbecului spune ca iti place sa ai un loc de munca satisfacator. Desi simti ca o parte din munca ta nu este suficient de provocatoare, totusi o indeplinesti. Ca si in 2015, horoscopul pe 2016 spune ca trebuie sa ramai concentrat pe contextul general. Talentele tale vor inflori mai usor atunci cand esti in masura sa dai un pas inapoi si apoi sa porniesti hotarat inainte. Incearca sa respiri putin pentru a vedea imaginea de ansamblu. Berbecul considera ca acest tip de comportament este prea lent. Aplica totusi aceste competente in contextul profesional si in mod sigur iti va asigura, de asemenea, beneficii financiare.

 

Horoscop de Sanatate – Berbec 2016
Dupa cum am subliniat Berbecul arata o persoana vibranta, angajat si entuziasta, este recomandabil sa faci lucrurile care iti plac in sanatate si sport. 2016 este un an de echilibru, o combinatie sanatoasa de alimente, sport si odihna mentala. Fii creativ si nu lasa frica sa limiteze alegerile tale.

.