Back to top

Ce aduce ECLIPSA TOTALA DE SOARE in Pesti – 9 Martie 2016 in viata ta?

Ce aduce ECLIPSA TOTALA DE SOARE in Pesti – 9 Martie 2016 in viata ta?
.

Cu Nodul Nord in Fecioara(calea de evolutie) in fuziune cu Jupiter retrograd in Fecioara, ne invartim in cerc, batem pasul pe loc sau mai bine zis, temelia construita pana acuma se surpa din cauza unor jocuri murdare, afaceri necurate, credite grele, parteneri care fug, taxe grele pentru suflet.(…)

 

Dar aceasta nunta cosmica nu este perturbata doar de Jupiter retrograd in Fecioara ci si de Saturn in Sagetator care “ sta in prag” si nu te lasa sa treci cu lectiile nefacute sau facute la intamplare. Fara rabdare, disciplina, cunoastere, munca grea, credinta in legile superioare ale vietii, vom sta mult in fata “ pragului”.
Saturn in Sagetator ne provoaca si ne intreaba: Care este atitudinea ta fata de scoala, cunoastere, lege, etica, morala? Cat esti dipus sa inveti? astfel incat sa devii un maestru al mintii, corpului si emotiilor tale, sa te conectezi cu ghidul tau interior pentru a deveni mai puternic, pentru a atinge stelele, pentru a fi prietenul lui Dumnezeu.
Dar acest lucru nu este asa usor de facut deoarece ego-ul, atitudinea de atotcunoscator, aroganta, lipsa disciplinei, ne trantesc chiar in fata pragului petrecand o eternitate aici, repetand aceleasi lectii pana cand intr-o buna zi vom fi dispusi sa ne ascultam ghidul interior care este mult mai intelept si care ne ajuta sa trecem pragul.
Acuma, nu trebuie sa ne mire blocajele, intarzierea in atingerea scopurilor iar esecurile nu sunt decat abordari gresite.(…)

Adesea, viata noastra poate fi un sir de repetitii fara sa invatam ceva din ele, de cate ori vom actiona mecanic doar pentru ca asa ni se cere fara sa ne punem mintea la treaba, de cate ori vom alege sa fim sluga cuiva ingnorandu-ne mintea, ideile, dreptatea, vom pierde.

 

Toate lucrurile grele sunt acte divine, cu cat vedem mai repede scopul ascuns in spatele intamplarilor dramatice, gresite, cu atat putem sa recastigam increderea in mana calauzitoare a divinitatii, a lui Dumnezeu, a iubirii omniprezente.

Citeste mai mult pe adriana-astro.com

 

Sursa: oficialmedia.com

.