Back to top

Ce aduce ECLIPSA TOTALA DE SOARE in Pesti – 9 Martie 2016 in viata ta?

Ce aduce ECLIPSA TOTALA DE SOARE in Pesti – 9 Martie 2016 in viata ta?
.

O Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua(nunta cosmica), atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri pot fi radicale, apare o directie noua, o experienta inscrisa cu litere sortite in cartea vietii fiecaruia. Eclipsa de Soare din 9 martie 2016 este o Eclipsa totala de Soare , Luna este foarte aproape de Pamant in aliniere perfecta cu Soarele, Luna este suficient de mare pentru a bloca in totalitate lumina de la Soare.

Eclipsa totala de Soare din 9 martie 2016 are are loc cu Soarele si Luna pe  gradul 18:56 Pesti in apropierea Nodului Sud Lunar in Pesti pe gradul 21:47 . O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri, bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei.

Nodul Sud este locul in care indiferent de ce facem, are un ton ciudat al unei repetitii iar Eclipsa asociata cu Nodul Sud poate corespunde cu o separare de cineva, de sabloane vechi emotionale care nu fac decat sa devitalizeze, sa adanceasca lipsa de incredere, insecuritatea. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care ne tin in umbra, care ne devitalizeaza. (…)

.