Back to top

Altii nici nu se mai pot uita la ea! Pentru el este cea mai frumoasa din lume! Poveste de dragoste incredibila!

Altii nici nu se mai pot uita la ea! Pentru el este cea mai frumoasa din lume! Poveste de dragoste incredibila!

In anul 2011, in timpul unui maraton in Australia, fostul model Turia Pitt, de 24 de ani, a fost victima unui incendiu de padure in care a ars 65% din corpul ei si a fost fortata sa-i amputeze unele degete.

SX

Pentru a ajuta la tratare, iubitul ei, Michael Hoskin, a decis sa renunte la slujba lui pentru a avea grija de ea. Sprijinul lui a fost esential pentru ca aceasta sa se recupereze, desi aspectul ei s-a schimbat complet.

Acum, dupa cinci ani de la accident, cuplul da un exemplu de dragoste adevarata si anunta ca se va casatori. „Sunt norocos sa merg la altar cu acest om minunat. In fiecare zi in care ma trezesc cu el este o zi mare”, a spus fostul model pe retelele sociale.

001

Recent, intr-un interviu acordat CNN, gazda show-ului a intrebat mirele: „Nu te-ai gandit sa angajezi pe cineva sa aiba grija de ea si sa-ti urmezi viata ta?”. Raspunsul lui a incantat publicul: „m-am casatorit cu sufletul, cu persoana dinauntrul ei si este singura femeie care imi poate umple inima si ochii mei.”

In 2014, Turia, a fost premiata de guvernul australian cu titlul de Premiul pentru Femeia Anului. Ea este, de asemenea, ambasador al Interplast ONG care ajuta persoanele cu handicap sa aiba o viata noua prin utilizarea de proteze medicale.